Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Συναυλία MONOPHONICS + The Kangoors (3/07)

Συναυλία MONOPHONICS + The Kangoors την Παρασκευή 03 Ιουλίουστο Θέατρο Τεχνόπολις.
Τους Monophonics τους γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη διασκευή τους στο πασίγνωστο Bang Bang, τους ψάξαμε μέσα από το Like Yesterday και πλέον τους αγαπήσαμε στο Foolish Love. Επιστρέφουν στην πόλη μας για ένα πολλά υποσχόμενο live, στην καλύτερη στιγμή της εξέλιξης τους.
Psychedelic Soul, μερικές φορές ονομάζεται και Black Rock, πρόκειται για ένα υπο-είδος της Soul μουσικής, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά της Soul με Psychedelic Rock. Ήρθε στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνεχίστηκε το 1970, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Soul και Funk μουσικής σκηνής.
Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, οι Monophonics έχουν κατοχυρωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Καλιφόρνιας. Ζώντας μέσα στον πλούσιο μουσικό πολιτισμό της περιοχής, οι Monophonics έχουν υπερήφανα συνεχίσει την παράδοση της μουσικής της πατρίδας τους, που άκμασε κατά τη διάρκεια της γέννησης της ψυχεδέλειας.

Οι Kangoors ξεκινησαν να παιζουν απο το νοεμβριο του 2009 στο ηρακλειο κ συνεχιζουν μεχρι σημερα πειραματιζομενοι με διαφορα μουσικα ειδη οπως funk, rock, fusion, ethnic κλπ. Εχουν κανει συναυλιες στην Kρητη αλλα κ στην υπολοιπη ελλαδα κ εχουν ανοιξει καλλιτεχνες οπως οι Kokolo Afrobeat Orchestra, Mode Plagal κ τους Monophonics στο Τεχνοπολις. Αυτη τη στιγμη ετοιμαζουν το πρωτο τους album κ παραλληλα συνθετουν συνεχως νεο υλικο.