Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Συναυλία ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ-07 & ΣTIXOIMA (27/06)

Συναυλία ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ-07 & ΣΤΙΧΟΙΜΑ το Σάββατο 27 Ιουνίου στοΘέατρο Τεχνόπολις.

«Το ψυχόδραμα είναι ένα είδος ομαδικής ψυχοθεραπείας, μία μέθοδος διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες δραματοποιούν, δηλαδή αναπαριστούν θεατρικά, τωρινά, παρελθοντικά, ακόμη και μελλοντικά γεγονότα από τις ζωές τους, αντί να μιλούν απλώς γι' αυτά».

Και πράγματι, οι Ψυχόδραμα07, δεν φλυαρούν απλά πάνω σε γεγονότα που θα ήθελαν να ζήσουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπως κάνουν πολλοί «συνάδελφοι» τους. Το όνομα τους δηλώνει αυτό που πραγματικά κάνουν στα τραγούδια και τις συναυλίες τους.

Κάθε στίχος των Ψυχοδράμα07, είναι κομμάτι της πραγματικής τους ζωής. Μιας ζωής γεμάτης μάχες στα αστικά οδοστρώματα, μιας πόλης που θέλει να καταπιεί κάθε ελεύθερη μορφή έκφρασης. Μόνος τους σύμμαχος ο κόσμος που τους αγαπάει και τους στηρίζει από τα πρώτα κιόλας lives τους.

Οι Στίχοιμα είναι ένα δυναμικό hip hop γκρουπ που κινείται στο χώρο της λεγόμενης εναλλακτικής, underground rap μουσικής σκηνής. Οι Στιχοιμα δημιουργηθηκαν αρχες του 1999 στην Αθηνα και αποτελούνται απο τον Βαλάντη (γνωστό και ως Xplicit) και την Μαρίνα. Κατα καιρούς οι Στίχοιμα έχουν συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως FF.C, Αρτέμης / Ευθύμης, Χρήστος Θηβαίος, Ραψωδός Φιλόλογος, Evnus, Neon, Phyrosun, Dask, Marginal, Giants, Smartie, Εξωκοσμικός, Τίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου