Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ

Υλικά:

  • 1/2 κιλό ραδίκια ψιλοκομμένα
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού αντίδια ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά γλυκού κοφτή ρίγανη
  • 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
  • 4 κουταλιές σούπας σπόρους ροδιού
Παρασκευή:
1. Πλένετε και καθαρίζετε τα χόρτα. Τα αφήνετε να στραγγίσουν και τα ψιλοκόβετε σε ένα μπολ.
2. Ρίχνετε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και αλατίζετε. Πασπαλίζετε με το ρόδι, ραντίζετε με λίγο ξίδι και σερβίρετε.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ