Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Συναυλία KADEBOSTANY (16/07)

Το νέο "θαύμα" της pop σκηνής, οι Ελβετοί KADEBOSTANY, έρχονται στο Ηράκλειο για μια μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Οι νέοι άποικοι της αυτοκρατορίας της pop, οι Kadebostany, εκτοξεύτηκαν γρήγορα στο μουσικό στερέωμα με ένα ακαταμάχητο μείγμα pop μουσικής που καταβροχθίζει και απρόσμενες επιρροές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό αλλά φοβερά εμπορικό προσωπικό σύμπαν.
Δημιουργήθηκαν από μια παρόρμηση του χαρισματικού τους προέδρου, του Kadebostan, που αποφάσισε να μαζέψει τους καλύτερους μουσικούς, και την αινιγματική diva Amina, και πρεσβευτές του μικρού ευρωπαϊκού κράτους Kadebostany. Το γκρουπ Kadebostany φτιάχτηκε το2008, αποφασισμένο να εξάγει τον απίστευτο μουσικό πλούτο και τις εθνικές αξίες της χώρας του.
Το 2011 το γκρουπ κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ και αμέσως εξαπέλυσε μια πρώτη επίθεση στο διεθνές κοινό, με μια σειρά πάνω από εκατό συναυλιών σε όλη την υφήλιο. Οπλισμένο με αυτή την αρχική επιτυχία, το γκρουπ αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του, το πρώτο single του οποίου, το «Walking With A Ghost», μεταδίδει ήδη τον ιό των Kadebostany πέρα από όλα τα σύνορα.

Με τίτλο «Pop Collection», το δεύτερο άλμπουμ τους, που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα hit που παίζονται στο εθνικό ραδιόφωνο του Kadebostany, θα εδραιώσει τη φήμη του γκρουπ ως μηχανής παραγωγής επιτυχιών.
Το «Pop Collection» κυκλοφορεί.
https://soundcloud.com/kadebostany/sets/pop-collection
"Castle in the Snow" official video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου